Voor 12 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Herfstbloemen

·

·

Bloemen bezorgen Utrecht

Herfstpracht in een boeket

De lente en de zomer staan bekend om de prachtige kleuren in de natuur. Van karmijnrode rozen tot het vrolijke geel van de narcis en van de knalroze gerbera tot de bontgekleurde tulpen. En natuurlijk alles wat er tussen zit. Maar wist je dat herfstbloemen ook heel mooi en vooral kleurrijk zijn? Denk maar eens aan het paars en roze van de hortensia of het warme geel en zachte geel van herfstchrysanten.

Herfstboeket
Zodra de zomer om is en de herfst neerstrijkt in het land, begint de natuur te veranderen. De herfst biedt ons vele intense kleuren, zoals oker geel, vurig oranje, gepassioneerd rood en diep, mysterieus paars. Een vurig eikenblad in een boeket geeft het geheel al een heel nieuwe, warme sfeer. Dat geldt ook voor bijzondere herfstbloemen, zoals de pluimige crocosmia en de elegante bouvardia die beide in diverse, diepe herfstkleuren verkrijgbaar zijn. Met de intense kleurenpracht haal je de herfst moeiteloos van buiten naar binnen. Bovendien is het gebruik van herfstbloemen in de herfst en het winterseizoen goed voor het milieu.

Duurzaam boeket
We weten allemaal dat het eten van seizoensgroente veel minder belastend is voor het milieu dan wanneer we zomergroente in de winter willen eten. Om deze groente (en dat geldt ook voor fruit) te kunnen eten is het nodig dit te verbouwen in kassen of we moeten het importeren. Dat is belastend voor het milieu. Voor bloemen geldt eigenlijk hetzelfde principe: lentebloemen zijn in de herfst niet verkrijgbaar waardoor je deze moet importeren. Door bloemen per seizoen te gebruiken voor een boeket ben je duurzaam bezig. En aangezien herfstbloemen prachtig zijn om te zien, zal dat zeker geen probleem zijn.

Haal de herfst in huis
Kies voor bloemen per seizoen en kies voor een herfstboeket typische planten en bloemen die in dit seizoen voorkomen. Wij hebben al een aantal boeketten als voorbeeld gemaakt waar je makkelijk uit kunt kiezen. Wij bezorgen snel in heel Utrecht, dat geldt ook voor de prachtige herfstboeketten voor je oma, moeder, tante of collega. Geef ze een stukje herfst om binnen van te kunnen genieten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *