Voor 12 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Bloemen bezorgen Houten

Bloemen bezorgen Houten levert dagverse bloemen tegen een scherpe prijs

Wie iemand of zichzelf verrassen wil met een mooi boeket kan bloemen bestellen in Houten. Onze eigen bezorgdienst zal de bestelde bloemen bezorgen in Houten.

Een verjaardag, huwelijk, jubileum of ander heugelijk feit wordt pas echt een feest als er bloemen zijn. Wij bieden vanaf nu de mogelijkheid om online bloemen te bestellen in Houten. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment bloemen, die niet alleen dagvers aangeleverd worden, maar nog minimaal een week lang mooi blijven na bezorging. Bloemen bezorgen Houten levert bloemen af in de volgende wijken: het Oude Dorp, ’t Goy, Schalkwijk en Tull en Waal.

Worden de bloemen voor 1 uur besteld, dan kun je dezelfde dag nog genieten van je boeket. Bestellingen die later geplaatst worden leveren wij de volgende dag of op elk ander gewenst tijdstip. In onze webshop heb je de keuze uit reeds samengestelde (seizoen) boeketten tegen een scherpe prijs. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een boeket naar wens samen te stellen.

Houten, de fietsstad van Nederland

Houten fietsstad van NederlandAlhoewel een kleine gemeente onder de rok van Utrecht is Houten dankzij de aangelegde verkeersstructuur bekend. Omdat verplaatsen binnen Houten sneller per fiets gaat dan met de auto is de plaats uitgeroepen tot fietsstad van Nederland. Het is dan ook bijzonder leuk om Houten met de fiets te verkennen. Net als veel omliggende gemeenten kent Houten een lange geschiedenis die teruggaat tot de twaalfde en dertiende eeuw.

Veel gebouwen in de binnenstad markeren de historie en geven het centrum van Houten zijn charme. Met een uitgebreid aanbod aan horeca en diverse winkels is Houten aantrekkelijk voor jong en oud. Bovendien ligt Utrecht op een steenworp afstand en kan een bezoek aan Utrecht gecombineerd worden met een bezoekje aan Houten.

Niet in de gelegenheid om Houten te bezoeken, maar wil je wel iemand verrassen met een bloemetje? Maak een keuze uit ons volledig assortiment en wij zullen de bloemen bezorgen in Houten.