Voor 12 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Over ons

Bloemenmagazijn Johan Vleuten

Sinds de oprichting van Bloemenmagazijn Johan in 1933 is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer gevarieerd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verschillende richtingen van de bloemen- en plantensector. Sinds 2013 is Bloemen bezorgen Utrecht ook een onderdeel geworden van Bloemenmagazijn Johan. 

In 1999 was het de beurt aan de broers Johan en Jan-Barend de Ruiter om het bedrijf van hun ouders over te nemen. Wat eens begon als één familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot vier winkels gericht op particulieren en een bedrijf dat gespecialiseerd is in zakelijk- en internetverkoop, waaronder bloemen bezorgen Utrecht. Onze vier winkellocaties zijn sinds 2006 gescheiden van de zakelijke- en internetverkoop, welke in een apart bedrijfspand ondergebracht is. 

Een kleine greep uit ons assortiment producten

Bloemenmagazijn Johan heeft een professioneel team medewerkers in dienst die met de grootste zorg verschillende bloemstukken en arrangementen samen kunnen stellen. Hierbij staat vakkennis en een goede service voorop. Wij verzorgen onder andere het samenstellen van verschillende boeketten voor diverse gelegenheden, bloemstukken, grafwerken, bruidswerken, planten, maar ook de bedrijfs- of kantoorinrichting kunnen wij op ons nemen. Verder bieden wij bloemabonnementen aan, waarbij op geregelde basis bloemen bezorgd kunnen worden. Voor nadere details kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen.

Wij stellen zelf uw gewenste bloemarrangement samen

In tegenstelling tot veel andere bedrijven heeft u bij ons de garantie dat de bestelde producten daadwerkelijk door ons samengesteld worden. Dit betekent dat de bloemen en planten vanaf de aankoop tot het samenstellen van de verschillende arrangementen en de levering volledig door ons verzorgd worden. Hierdoor houden wij het volledige overzicht en kunnen wij u de garantie geven dat u de gewenste producten daadwerkelijk krijgt. 

Kwalitatieve bloemen met een week versgarantie

Al onze bloemen en planten worden dagelijks vers door ons ingekocht op de bloemenveiling. Doordat wij zelf de inkoop regelen hebben wij zicht op de kwaliteit van de bloemen. Hiervan profiteert u als klant mee, want op al ons bloemen krijgt u een week versgarantie. Dit betekend dat u na aankoop van de bloemen nog minimaal een week lang kunt genieten van uw bloemenpracht. 

Bloemen bezorgen Utrecht is voordelig!

Naast de gegarandeerde kwaliteit en onze klantgerichte service bieden wij het volledige assortiment bloemen tegen een zeer scherpe prijs aan. Ons bedrijf heeft twee inkopers in dienst die onder andere op de Bloemen Veiling Aalsmeer dagelijks bloemen en planten uitsluitend voor ons bedrijf inkopen. Omdat wij direct met inkopers werken vindt er geen tussenhandel plaats. Daardoor kunnen wij de bloemen en planten als groothandel inkopen en tegen een lage prijs aan de klant doorverkopen. Daarnaast worden de bestellingen ook dagelijks geleverd en hebben wij dagverse bloemen. 

Heeft u nog vragen, opmerkingen of bent u niet 100% tevreden over onze kwaliteit of service aarzelt u dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Doordeweeks en op zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur staat onze vriendelijke medewerkster Marian Verweij klaar om al uw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden. 

Auteur: Johan de Ruiter, volg Johan op Google+

U kunt ons ook op bloemisten links Uwpagina & Bloemisten opzijnbest & Startpagina Trouwen